Upstream Online

strategy with a soul

Persoonlijke aandacht, heldere doelstellingen, zorgvuldig gekozen woorden en sterke visuele online uitingen. Upstream Online is all that and more.

We zijn geen agency met 100 man op de werkvloer, een kantoorhond voor de nodige entertainment, met een strak lunch schema. Upstream Online is Samantha van Os. Your next marketeer.

En ik word blij van klanten, van het maken van een heldere online strategie, van het creëren van een mooie Instagram feed, van het onder woorden brengen waar jij als klant de woorden niet voor kunt vinden en van het behalen van doelstellingen. Het liefst nog net iets beter scoren dan verwacht, dat ook.

STORYTELLING

Ik schrijf. heel.veel.teksten. Van wervende teksten tot informatieve stukken. En van productomschrijvingen tot blogs. Dat ze lekker moeten lezen lijkt me het allerbelangrijkste, maar ik besteed ook veel aandacht aan het gevoel wat een tekst bij de lezer oproept. Dat gevoel draagt bij aan hun beeldvorming. En dat is uiteindelijk waar het om draait. Jouw verhaal. En de woorden die jouw verhaal maken.

SOCIAL MEDIA

Heb je een strategie en content nodig voor Instagram, Facebook, Pinterest of LinkedIn? I got you. Een goede strategie begint bij heldere doelstellingen, segmentaties aanbrengen in jouw doelgroep en het formuleren van jouw boodschap. We bepalen de juiste tone of voice en het visuele plaatje wat hier perfect bij past.

ECOMMERCE

Wil je een webshop starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb ervaring met Saas-platforms zoals Shopify of Lightspeed, maar ik werk ook vaak in maatwerk applicaties. Ik ben geen codeklopper, maar ik heb heel veel mooie projecten samen met developers mogen realiseren.

AND MORE

Jouw verhaal creëren en op de juiste manier online neerzetten, dat is waar ik blij van word. Maar er zit nog veel meer kennis en ervaring in mij wat ik graag met je deel. Weet je niet zeker of ik jou de juiste service kan bieden? Bel me dan gerust, dan bespreken we het samen!

Sounds interesting?

Let's get in touch!

Ik ben benieuwd naar jouw project en hoe ik jou hierbij kan helpen. Laten we kennismaken.

Call me!